måndag 19 augusti 2013

Nytt läsår, nya möjligheter!

Det var det sommarlovet....

Välkomna tillbaka!
Hoppas att ni har haft ett toppenlov, gjort mycket roligt och att ni känner er åtminstone LITE sugna på att komma igång igen. Starten av detta läsår kommer att innebära två stora förändringar mot för innan; år 7 kommer att få Ipads i stället för MacBook, vilket även år 6 kommer att få från och med i år. Utdelningen sker under första veckan i september och jag tycker det ska bli väldigt spännande att utforma undervisningen utifrån faktumet att samtliga klasser har tillgång till ett digitalt verktyg.

När det gäller upplägget i SOn under året har jag tänk att testa att arbeta litegrann utifrån begreppet "flippat klassrum". Detta kanske låter helskumt men googla på det eller sök på YouTube så kommer ni märka att det nog kan vara en bra grej att testa för att använda tiden i skolan på ett mer effektivt sätt.

Jag kommer i ännu större utsträckning att använda so-bloggen och Goole Drive som bas för undervisningen. Bloggen kommer att ha en annan utformning än innan. Till höger om aktuellt inlägg kommer det att finnas en meny med rubriken "Mina klasser". Om man klickar på resp klass så kommer inlägg visas som enbart berör aktuell klass.

Det var nog allt för nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar